Priser

Hyra av Skansen Lejonet Festvåning
Ni hyr Skansen Lejonet själva bokningsdatumet (från förmiddag till stängning). Finns lokalen ledig dagen innan går det bra att komma in redan då och börja duka och förbereda. Dock är detta ingen vi kan garantera eller lova. 

76-100 personer:  6 900 kr 
51-75 personer:    4 900 kr
30-50 personer:   3 900 kr
Minimum 30 personer för en bokning.
En bokningsavgift på 1 000 kr faktureras vid bekräftelse. Beloppet avräknas efter arragemanget ägt rum.

Konferenser
41 -->:    3 500 kr
25-40 pers: 2 000 kr

Guidning 
ca 20-30 min
Pris: 700 kr

Utrustning som ingår
Det finns tillgång till 46" informationsskärm på entréplan. 
Ljudanläggning ingår i matsalen + mikrofon.
Projektor med 100" projektorduk för bildvisning på tredjevåningen (konferens).
Mikrofoner ingår.

Mat & dryck

Hos oss får ni köpa med egen dryck. Vi kyler det här hos oss och hjälper till att servera under arrangemanget. 

Maten däremot, är vår passion - och vi tillagar allt vi gör med hjärta och själ. Här kan ni inte ta med egen eller caterad mat, utan hos oss lagar vi gärna maten. Vi har eller inga fasta priser för menyer, utan lyssnar gärna först till era önskemål och sätter därefter menyn och priset. 

Här kommer några förslag på menyer.

Förrätter
Sotad gravad lax med sötpotatispuré och syrad pumpa crudité.
Grillad vit sparris med citron och timjanbakad fläsksida och balsamico reduktion.
Långbakad kalvrygg, serveras med confiterad morot och honungsvinnigrett.

Varmrätter
Torskrygg med grillad fänkål, savoykål, granatäpple och beurre blanc.
Entrecote på kalv med en potatis och västerbotten terrine, maidairasås och friterad palsternacka.
 Kycklingballotine fylld med parmesan, babyspenat, serranoskinka serveras med en tomat och basilika
sky och en krämig risotto.

Dessert
Svartpepparglacerade rabarber med kardemumma och vanilj pannacotta med härlig crunch.
Chokladbrownie på walaronachoklad med vispad creme fraîche och cointreau marinerad apelsin zest.
Friterade äppelklyftor med lime och lakritsmousse serveras med en hallonreduktion.